Wednesday, December 31, 2008

2008

Macam-macam dah terjadi pada tahun nih....Ada yang gembira, ada yang sedih.....Selalunya yang gembira sekejap jek ingat, tapi yang sedih terus lekat berkesan di hati.....


Antara yang gembira, dapat baby baru (Muhammad Syameel Nuqman) bulan April....cuti lama duk umah mak....Sekarang dah masuk 9 bulan dah pun....Alhamdulillah....Tumpang gembira sekali sebab kawan2 pun ada yang bersalin dalam tahun nih jugak....Royot -baby Adam, cikTulip - baby Nabil, Za - baby Azra, kakUmmi - baby Damya, Tiara - baby Ayra, kakPnut - baby Q, Izza - baby Irfan (kawan sekolah dulu) tak sangka lama tak jumpa , terjumpa kat hospital pulak....Semoga anak-anak kiter jadi anak yang soleh dan solehah..AMIN....


Cerita sedih...tak elok diceritakan di sini kerana membuka pekung di dada...biarlah ia tersimpan kemas dalam hati....bagi yang tahu tu...saya sudah tidak lagi ambil tahu tentang perkara itu...biarlah ia terjun dengan labu-labunya...saya tak peduli kerana ianya sangat menyakitkan hati....


Tahun 2009, akn dimulakan dengan interview kenaikan pangkat ke E#@ takotnya saya....ni kena study sket apa yang patut...buat kengkawan seangkatan, Kak ma, kak Nurul, Tulip....selamat berjuang...kuengkuengkueng....

3 comments:

Ummibatrisya said...

tahun baru cerita baru :)

good luck untuk interview itu :)

Ms Minnie said...

Salam...

Semoga berjaya.. Chiayo!Chiayo!!!

intelligence said...

leather handbags
bags
bag
handbag
handbags

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...