Wednesday, December 03, 2008

I'm OK!

Cerita basi...again....Gambar kat bawah masa Sofea n Aimi gi rombongan Taska ke Aquaria KLCC. Balik, saya n ubby jemput...terus jalan2 area KLCC....

Syameel dah banyak sket rambut dia....dah bleh buat style pacak, tapi Sofea kata 'pocak'...whatever la....sudah 8 bulan 1 hari....hari ini....


Minggu terakhir November yang busy. Penuh umah saya. MIL jaga anak SIL di rumah saya sbb SIL kena kursus di Cheras dan BIL, si bongsu gi ambik diploma di UiTM pada 25hb tuh. Ahad,30 hb sume balik umah masing2, Sofea ikut balik kampung dan saya, ubby n Syameel terpinga2 kesunyian....Mana taknya dah seminggu umah riuh, tetiba sunyi....

Dah 3 orang cucu sebelah mertua saya....gambar atas cukup semua ahli sebelah ubby....


3 comments:

Ummibatrisya said...

sofea cucu sulong lah ye :) aimi duduk dengan nurshi ke?

baguslah at least dia ada kawan dan anak nurshi pun ramai ye :)

cute syameel, hari ni dah 8 bulan budak berdua tu no....

rambut pocak dia lebat ye :)

tulip said...

syameel dh pandai apa? dan jalan belum?

Ms Minnie said...

teringin nak g aquaria tu.. tapi tak sempat lagi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...