Tuesday, December 30, 2008

Percutian tak Dirancang

Cuti Xmas, kami balik ke kampung. Jumaat tu ambik cuti, last cuti utk tahun nih, abis cuti saya tahun 2008...takde foward2. Khamis, Jumaat hingga Sabtu pagi di rumah mak saya....nape ek org tak kata umah mak ayah? mesti kata umah mak.....heheheh lari tajuks lak....ok, masa kat umah mak tuh, sempat lah meraikan besday pakcik saya yg jatuh pd 26hb tuh...yang ke 45 tahun...ni kira pakcik yang rapat ngan kitorg la...so, sy belikan kek dan baca doa selamat sket sebelum dinner malam tuh.

Pagi sabtu, dalam kul 11pagi kami terus ke Mersing. Tujuan asal cuma nak tengok tanah abah yang nak buat projek lembu.....tapi tersewa chalet kat Air Papan pulak....bukan taknak tdo umah makcik, tapi Sofea sibuk nak mandi laut,mandi kolam...jadi kebetulan ada kekosongan time2 peak hour nih, ubby pun ok jek la......Sedapnya makan seafood.....nampaknya minggu ni naik ler kolestrol saya, asyik makan seafood jek.....so, layan jek la gambar yang ada.....Kakak, jumpa Chinese New Year nanti kite BBQ habis-habisan di Penyabung, Mersing...huahuahua...i like!!!!!



Besday pakcik n gelagat Syameel....

Sebelum makan kasi posing dulu anak beranak...

Nyum,nyum, kakak...sila terliur yek...huhuhuhu...kejam!

tak hengat donia Syameel menyonyot udang tau!...dan tak sangka, anak bujangku takut air!

1st time jejak kaki ke laut....

Sofea geram jek tgk air...Syameel takut....swimmingsuit tak bawak...pakai spender jek le....

Fishing Bay Resort, Teluk Buih, Air Papan, Mersing

4 comments:

tulip said...

comelnya tengok sofea pimpin syameel jalan...

Nurul said...

anda juga telah membuatkan saya terliur..huhuhuhuhu...

p/s: wei..lapar arrr

Ummibatrisya said...

syameel dah boleh jalan ye :)

sedapnya makanana-makanan itu :)

intelligence said...

It seems my language skills need to be strengthened, because I totally can not read your information, but I think this is a good BLOG
jordan shoes

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...