Wednesday, December 24, 2008

Semalam...semalam...semalam....

Takde pun gambar reramai sebab bergilir mendukung/menjaga anak sambil memasak dan makan....


Saya telah dipaksaRELA oleh mamaHannah ni untuk makan di Terminal Seafood, Bkt Antarabangsa. Oleh kerana kami mendapat green lite dari suami memasing...maka, petang semalam kami makan seafood dengan tak hengat donia dari jam 6.45 petang hingga jam 9 malam.....

Sebelum pegi tuh, yang bestnya...para suami nih siap tgk peta lagi n bincang2 each other to make sure kitorg tak sesat n membazir masa......rugi sbb tak snap gambor diorg berdua...kalau tak, leh kite buat modal tahun 2009....kehkeheke....

Overall, tempat tu mmg ok. Tapi sebelah dia ada swimming pool yang menyebabkan dua kekanak Ribena ni meroyan nak terjun dalam air.....Sabar jek lah kitorg melayan. Tapi ok lah, nak solat pun senang ada surau.....

To mamaHannah, next time ai get ready beg jalan anak2 dalam kete so, bile selera Hazmawi u datag ai takdelah jadi survivor redah ajer.....huhuhuhu

SELAMAT BERCUTI PANJANG SUMER!!!!

2 comments:

Ummibatrisya said...

akak nak join jugak :)

akak ni peminat seafood juga ni :)

ni nak komen entry yang kat bawah walaupun akak tak tahu apa yang berlaku

kadang-kadang kita terpaksa menjadi selfish,

bukan kita tidak mahu membakar diri untuk orang lain, tapi kadang-kadang orang suka mengambil kesempatan atas kebaikan kita :(

sticker said...

It seems different countries, different cultures, we really can decide things in the same understanding of the difference!
nike shoes

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...