Thursday, January 08, 2009

Outing
2 januari lalu, ubby kena cuti wajib...jadi sy cadangkan ubby bawak anak dara dia jalan2...tgk wayang ke....So, tak nak gi jauh2, ubby bawak ler anak dara dia ke Alamanda. Kononnya nak tengok wayang, tapi sume movie yg sesuai start kol 12 lebih...hari pulak Jumaat, mcm mana nak tgk kan? Diorg jalan2 jek lah sambil melayan game kat pusat hiburan depan bowling tuh....

Angkasawan
Kebetulan mencari buku pada hari Jumaat tu di MPH, ada pulak advertisment pasal angkasawan Malaysia nih nak dtg hari Sabtu....Jadi Sabtu nan indah tu, kami anak beranak menyibukkan diri ler ke Alamanda (again...)....Beratur sikit punya awal, giliran ketiga lagi...huhuh....syok....kurus sket dah angkasawan kite nih....



Lepas dapat autograf sume, kitorg lepak2 ler kat taman permainan depan Parkson. Melepas gian Sofea main kan....tapi yang bergambar ibu dia yang lebih...huahuahua....


7 Januari 2009
Selamat Hari Lahir buat ubby terchenta....chewah....i memang jiwang kan...this year takde surpise cupcakes mcm tahun lepas...takkan nak buat every year kan...tak surprise ler....kali ni sambut biasa2 jek..anak beranak kat SR di Jusco Balakong....kek pun kicik ajer...takleh mkn manis2 byk2...jaga kesihatan, kata ubby....ubby lum bgtau nak hadiah apa....tapi, ada jugak dia mintak Honda Civic 2.0 kat saya....boleh saya belikan tapi yang mainan punya...aci tak? huhuhuhu.....
Interview
Alhamdulillah...berjalan lancar...tak tanya pun apa yang saya hafal,visi,misi, piagam...huhuhuh...soalan bonus tetap ada...sanggup bertukar ke mana2 tak? ngeri you nak jawab! Nasib baik dr 8 org sy n kak Nurul org ke 7 dan ke 8, kami di temuduga dalam masa 10-15 minit jek...org lain kena 1/2 jam ooo....Apappun, dah selesai....hilang dah rerama dalam perut...ada rezeki kami, adalah...Alhamdulillah....kalau takde...kite cuba lagi next time....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...