Friday, January 16, 2009

Syameel demam sejak petang Isnin.....Pagi Selasa masuk ofis lambat, singgah ke klinik di area Taman. Malam demam panas, siang tak panas sgt, nampak ok jek. Selasa malam Rabu, masih demam....after 8pm, dah start panas.....dan melempap jek di atas badan saya. Tdo pun asyik merengek saja...tak leh berenggang langsung...Last2, Rabu tu saya terpaksa EL....melekat jek ngan dia....letak sket nangis...sampai jeles kakak Sofea.....overdose tdo saya sbb nak bg dia tdo lama..tau jek kalau ibu takde kat sblh.....
Semalam, ada taklimat sepanjang hari, baru setengah hari, pengasuh dia call kata Syameel cirit-birit....dah 3 kali poo-poo siap dgn bunyik-bunyian sekali.....Lunch hour, gi tgk....ada bintik2 merah kat leher sampai ke perut...takleh jadi nih, terus bawak gi klinik. Doktor kata campak....
So, today, saya kerja, ubby kena cuti jaga anak sbb sy baru jek EL Rabu lepas. Sorry darling...banyak keje sket.

3 comments:

Ummibatrisya said...

semoga syameel cepat sembuh

akak susah hati kalau anak sakit :(

~adeQ~ said...

sama ler saya kak...hati risau...

sticker said...

buy louis vuitton
louis vuitton uk
louis vuitton speedy
louis vuitton wallet
louis vuitton purses

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...