Monday, February 16, 2009

Puasa

Ganti puasa hari ni....Alhamdulillah...rasa cepat pulak ptg....12 days to go....Weekend lepas, takde apa yang menarik...Sabtu, jalan-jalan ke Jusco belikan hadiah utk jiran sblh umah n ofismate yg baru dpt baby.

Ahad, air takde pulak...kul 11 lebih keluar gi brunch then terus ke Giant Nilai cari barang ubby. Singgah jalan2 dalam kereta ke Nilai 3. Panas oiii...tak sanggup nak turun jalan2. Round2 cuci mata jek la dr dalam kete...Tu pun terembat satu kerusi jati yang memang lama nak beli.hhuhuhuhuhu...

Pagi tadi, masih belum ada air. Nasib air tangki boleh tahan....Harap-harap petang nanti dah ada ler air kat umah.....

4 comments:

tulip said...

akak pun puasa hari ni. sebulan beb kene ganti. huhu...
carpet tu harga bape? tak tau nak gi bile. tepi2 kaler pink ada ke?

LayarLara said...

ganti jangan tak ganti..

nasazfrog... said...

Alhamdulillah... ganti pose yer... ermmm kat Nilai 3 best tak... teringin gak nak g TAPI TAK DER REZEKI LAGIK...

AuntieYan @ Makcik Blogger said...

Salam,

ppsstttt....mana gambo kerusi tu??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...