Thursday, February 12, 2009

BBQ again...

Sabtu lepas, saya n Tini plan buat BBq kecil-kecilan...Jumaat petang dah bagi2kan tugas apa yang patut...So, Sabtu dalam pukul 4 saya sampai ke rumah Tini dan acara pun dimulakan....Arang biasa takde, so Tini dah beli satu arang canggih ni..dan suami-suami pun tak sabar sebab takde api yang menyala....Rupa-rupanya...arang tu membara jek...mmg takde api marak langsung....

Tengok....ubby gigih nyalakan api, sementara suami Tini gi cari arang biasa in case arang canggih ni tak menyala....tengok2...besi letak makanan tuh dah panas....letak udang tukar oren....Apa lagi...syok ler kitorg....

Anak-anak main2 yek...ibu-ibu dan bapa-bapa mahu makan....huahuahua....Overall, memuaskan hati....sangat puas makan sampai tak larat....So, Tini next time kite buat lagi.....heheheheheh.....

6 comments:

LayarLara said...

uihhh sedapnya...

tak melaweee pun yek... makan setap sowang2.

Bagus plak anak2 tak mengacau..

Baby boy tu dah berapa bulan yek?

Ummibatrisya said...

makan, makan dan makan :)

syameel dah sihat ke?

tulip said...

wahh.. syoknya..
time tu akak tido umah putrajaya... rugi2..

~adeQ~ said...

LayarLara,
kecil-kecilan...ngetest jek kata orang....huhuu....Syameel 10 bulan

Sis Ummi,
Dah kurang demam tapi masih batuk n selesema....

Sis Tulip,
La...awat tak habaq mai awal2....kalau tak lagi meriah...next time kiter plan lg k...

che-mie said...

udang besaq buat saya geram nih..

meh sikit

yayan said...

salam singgah... nak tanya arang magic tu mane nak beli? ingt nak wat BBQ gak lah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...