Thursday, February 26, 2009

Dah siap list responden untuk Pulau Pinang. Kira-kira saya akan berada di Pulau Pinang dalam 3 minggu bermula minggu depan. Kesian anak-anak n ubby...Lepas Pulau Pinang saya akan ke Perak pula. Di Perak sahaja akan makan masa selama sebulan lebih kurang. Hajat hati saya nak jumpa Kak Ummi, Kak Oren dan Kak Luna.
Hotel lum cari lagi. Esok la settlekan...Dah nak balik ni. Hari ni kena drive sendiri dan bawa anak-anak sebab ubby ada site visit di Bentong,Pahang.
Dah 2 ke 3 hari ni, bile petang jek hujan turun...lebat pulak tuh, siap ngan kilat dan petir sekali.Dalam hujan-hujan tuh, merambu jugak kitorang balik lewat ke rumah. Perasan macam duk dekat macam dulu jek.....huhuhu...memang kaki jalan tul kitorg laki bini. Anak-anak pun dah immune balik lewat....hahahaha..
Advance lum masuk...Nak keje luar kemain lama.....uishhh....kering kontang ler nampaknya....Harap-harap by next week advance dah clear..Ada duit semangat sket buat keje....

3 comments:

tulip said...

selamat buat keje...

Nurul said...

selamat berkajian yer..huhuhu...

Ummibatrisya said...

kalau ada rezeki, kita jumpa :)

InsyaAllah :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...