Friday, July 04, 2008

Di suatu petang nan indah.....



Sofea di Taska

lenanya tdo....

bilik aktiviti

Syameel...lena...

baby cot yang disediakan...tapi selalu landing kat bawah je...

Haiwan peliharaan ubby

sampai kesudah...tak ada nama....dah besar n ubby nak lepaskan kat tasik...sedang memilih tasik yang sesuai...

Perihal cat rumah
ini kedainya....saya promote...

itu dia...sedang memilih kaler yang sesuai...

jenama ini yang diguna..

sudah lama kelija?? jangan belit buat kelija aaa...

nasi lemak SIL bekalkan...

air untuk orang bernafsu dahaga....teh beng 3 bungkus...mineral satu...
Luar depan....lampu keselamatan

ruang tamu telah siap cat

ruang dapur dengan kaler yang ekstreem...
ruang antara ruang tamu ke dapur
sekian saja update untuk minggu ini...petang ni balik kampung...nak urut badan kalau sempat....sila lah cuci mata melihat umah kecil saya yang baru....

7 comments:

Aku Bukan Bidadari said...

Biler nk pindah masuk umah?
hi hi hi mesti x sabar kan?

nasazfrog... said...

wah seronoknya tengok orang nak masuk rumah baru neh kan.... kite pun tak sabar gak... hehehe... anak2 hang rupa hang la ,,, :)

~dyla~ said...

cantek la nursery syameel n sofia.
esok2 anak akak pun kene anta nursery gak jwbnya..

PuteriSatu said...

ijau tu kaler ijau ape ye..tantek aar...

mang dekat tul ngan umah akak ipar akak...dan umah inilah yang akak nak beli tapi tak jdi ri tu...confirm!!

shafa said...

mmmmm lawa nya umah baru....color dia pun match segar nampak color hijau.... sesuai....tahniah masuk umah baru...

Niza said...

salam...wah dah nk pindah umah... bestnya... apa pun kirim salam kt ubby yea...ckp dia niza x-ttu...

biskutrajin said...

waa...cantek nye umah...nk jugak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...