Thursday, July 24, 2008

Masih letih penangan pindah rumah. Akibatnya...ke ofis dengan keadaan tak bermaya,mengantuk dan selebet sekali. Hari ni jek nampak ok, tapi mata tetap tak buleh nak bukak....SAYA NAK BEREHAT....tapi next week kena ke UTARA pulak. Ikut bos ke Bengkel yang berkaitan dengan padi. NO EXCUSE ok....Syameel terpaksa saya bagi mak jaga. Nasib this weekend mak ayah datang....terus le bawak Syameel balik sekali. Bukan ubby tak boleh jaga, tapi ubby takde susu cap gantung so, kalau dia melalak malam2.....ubby nak bg susu cap gantung yang leper itu? oh tidak...ada yang tak tdo ubby nanti. At least susu cap gantung mak walaupun takde isi, masih boleh jadi pengganti ibu punya.
Gambar umah masih belum sempat di snap lagi...kalau takde aral malam nanti saya snap mana yang patut...ramai yang dah tunggu tuh...hehehe....saya tak kreatif, jadi umah takler secantik mana...janji kemas...

3 comments:

tulip said...

cepat2 post gambar umah.. lepas raya wat open house ye...

Ummibatrisya said...

salam,

tak sabar ni nak tengok. :)

seronok nampak. :)

bau rumah baru, kereta baru dan baby baru....

best ! best !

~adeQ~ said...

tulip,
insyaAllah...kalau sempat sebelum akak bersalin

sis ummi,
pandai ler akak tuh...dia pun ada baby baru jugak...heheheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...