Monday, July 14, 2008

Uish ...LETIH

Sangat letih ok...Bukan saya saja, malah anak2 pun jadi mangsa keletihan ini. Syameel tdo dari lepas maghrib semalam sampai ke pagi ni, cuma sekali jek bangun minta susu.

Sabtu pagi2 lagi kami anak beranak dah ke Taman Equin, ubby nak gi bayar duit brg letrik utk umah baru. Kedai tu tak bukak lagi n kitorg gi breakfast kat McD. Lepas bf, gi settlekan bayaran then terus ke IKEA, saja nak survey n beli brg2 keperluan rumah. Dalam kul 3 lebih terus ke Nilai Square pulak, ubby nak cari karpet n nak survey tempat org jahit langsir yang cepat siap. Memang ada, tapi harga double gitu...rasa tak berbaloi pulak...beli mesin jahit kang baru tau. Last2 teringat kat stsff ofis ni, isteri dia ada ambik tempahan jahitan. So, call ler dia n jawapannya...OK! Sekali lagi, ke Mines pulak. Sampai di Mines dah maghrib. Makan dulu then solat. Lepas tu baru lah beli langsir....Balik umah singgah Klinik Az-Zahrah sbb Syameel dah start batuk. Masa tu dah kul 11 p.m.

Ahad, bangun lewat sket. Kemas2 barang n ubby hantar satu trip penuh WAJA ke umah baru. Balik jek terus gi hantar langsir utk dijahit. PAstu baru lunch...huhuu....dah pukul 3 lebih masa tu. Then terus hantar barang lagi setrip ke umah baru n lepak2 jap. Lepas maghrib baru balik umah. Letih....Nasib ubby tolong gososk baju kerja dia sendiri. TQ ubby...Luv u..muahahah...

Entry tak bergambar....gambar akan diupload selepas siap berpindah randah...

1 comment:

PuteriSatu said...

akak yang tak sabar nak tengok langsir tuh...wekekek....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...