Monday, June 30, 2008

MONDAY

Saya betul-betul letih....weekend haritu dihabiskan dengan mengecat rumah. Belum ada mood untuk upload gambar. Nanti ya....Ubby letih jugak ke??

Sofe n Syameel saya minta SIL tolong jagakan. Ahad pula mak n ayah saya datang ke rumah. Siap lah kerja mengecat dalam dua hari tu. Cuma cat ruang tamu dan dapur sahaja....kalau cat satu rumah, maka haruslah saya demam seminggu.

3 comments:

nasazfrog... said...

wah dah start membizikan diri kat umah baru ek,, biasa la sebelum masuk mesti nak prepare semua ek,,,

Ummibatrisya said...

salam,

mmg penat bila hendak berpindah rumah baru. tapi akan terasa kepuasannya :)

Aku Bukan Bidadari said...

hihih takper penat2 nnti berbaloi biler tgk umah tuh lawa..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...