Wednesday, June 25, 2008

Manual Breast Pump

Buat sis tulip n sis tiara, ni pump yang saya guna...setakat ni ok...harga bawah 200


Ni yang dapat dipump pukul 10.30 pg ni....tak pump nanti sakit...bile pump sikit jek...kalau dapat separuh pun jadila....mcm mana nak banyakkan ek??please...yang ada pengalaman, sila beri idea...

8 comments:

oren said...

minum ayaq rendaman halba..dan banyakkan makan badam..insyaAllah, susu banyak..

~dyla~ said...

syida,
akak guna avent manual. skali pam every 4hours dptla dlm 3oz mcm tu. kdg tak sampai.

akak pun tak tau nak bykkan susu mcm ne. ada org ckp, mkn lobak putih.

ada jugak yg amik pil kat doc.

~adeQ~ said...

kak oren,
tQ very much...

kak dyla,
kite makan gak lobak putih...tapi tu ler...asyik makan luar jek...selalu ler skip...tapi kat luar pun mmg make sure byk mkn sayur...harap tut jek besar...hehehe...isi tak banyak rupanya...

Aku Bukan Bidadari said...

ari ni nk pi tgk kat jusco..tp pi tgk saja lah beli lom lagik..

tunggu after pantang kut..

Ummibatrisya said...

salam,

damya tak nak lansung menyusu badan. semenjak hari pertama lahir hingga ke sekarang, kalau akak bagi mesti dia menangis sampai boleh dengar satu taman. macam2 cara akak buat tak jugak dia nak.

damya sedap sungguh dengan susu enfalac A+ tu :)

syameel minum susu badan aje ke? susu formula?

tulip said...

akak dah beli. brand medela. tak beli yg complete set. set tu ada breast pump n 1 botol.

yong said...

emmm teringat la pulak masa breastfeed chempaka dulu...rindu pulak suasana itu...

nurul said...

breast pump tak pernah bergunakan pun..masa dok spital, guna yg spital nyer...tak penat nak pump sbb diorg guna letrik..ehehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...