Tuesday, June 24, 2008

Update

Ni lah serba sedikit yang sudah siap....Pagar depan...
kipas depan

kipas n lampu bilik saya

lampu n grille tingkap dapur...ada tinted sket kat tingkap tu...

pintu belakang...kasi grille habis nak letak mesin basuh...

SOFEA & SYAMEEL
My buah hati pengarang jantung....selepas pulih dari chicken pox...

tgk dahi adik n pipi si kakak

RUTIN BARU
Rutin saya hari2 adalah mengepam susu jam 10++ pagi dan 4++ petang. Tengah hari pula direct bf di taska seberang jalan berdepan ofis saya. Kadang2 panas, kadang2 redup...saya gagahkan jugak bila memikirkan kelebihan susu ibu ni. Walaupun campur dengan susu formula, tapi lepas habis waktu taska dan hujung minggu memang 100% bf.
hari2 bawak bekal pam n botol susu

SYAMEEL

Ragam tdo Syameel....

6 comments:

nasazfrog... said...

shida rumah baru kat ner.. wah dah buat sikit yer bhgn dalam.. bes la,, bile di jangka duduk umah baru neh,,, ermm kene chicken pox yer,,, ala ciannye dia,, sikit jer kan,,, moga cepat sembuh yer...

PuteriSatu said...

dah lawa umah..seronoknye tengok orang nak masuk umah baru nih...kita plak yang terlebih excited...nanti snap gambar dari masa ke semasa ye...

~dyla~ said...

serius chantek la umah syida.. bestnya..

sama la ngan akak, keje mengepam je.. tgh training baby . nanti tak susah time keje

Aku Bukan Bidadari said...

plaster ceiling tu cantik..simple n nice..

nnti raya jgn lupa wat open house tau.. jmput tiara..lalalalalaaa

tulip said...

tak sabarnya nak gie raya umah baru ko.. hehe..

yong said...

bestnya umah baru..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...