Wednesday, July 04, 2007

DiHambat

Ofis

Keje bertimbun2. Nak calling2 orang lagi. Adus letih benor rasanya. Masa pulak sangant lah mencemburui aku. Tup,tup dah petang. Nak menelefon orang pun, asyiklah takde kat tempat jek. Naik bosan aku. Deadline pun...dah dead dah...ni nampaknya memanglah lewat dalam seminggu. Nasib bos ok, lagipun tahun ni rasanya sume lembab nak submit data. Nasiblah aku ni sabar orgnya, tapi kalau dah kena sound ngan bos tu, kelam kabut gak aku menghambat org lain pulok...

Kenduri

Bulan ni, dari awal bulan berderet kenduri kahwin tiap2 minggu. Minggu lepas umah Cik Tulip. Next umah sepupu aku 2 org lagi tuh kat Melaka. Next week satu lagi kawan sekolah aku kat kampung. Letih la..tiap2 minggu takde kat umah.

SIL

Adik ipar aku dah dapat keje. Alhamdulillah..Nanti aku nak citer pasal dia.

Hari ni ada date ngan Auntie Yan. Lama dah set nya tapi baru hari ni free sket.
Semoga semua berbahagia selalu....wish me luck supaya dapat siapkan Buku2 ni ikut time!

1 comment:

Kak Lady said...

Amboi dlm sibuk2 tu sempat lagik berdating2 ngan kak Yan...Jeles kita tau...dah lama tak jumpa kak yang yang comel lote tu...hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...