Wednesday, June 20, 2007

Yang teringin...

Dah dapat ditunaikan pun....

Cornetto Royale...marvellous!!!

this is for ubby....

this is for me....

Yang semalam....

dah tak tau nak makan apa lagi for dinner.....


let's try this!

which one, ibu?

test,test!

sedapnya eskrem Pia...
i'M BUSY....tak sempat nak menaip. ni pun kira ok sempat masukkan gambar sesikit. so, kenkawan, enjoy! don't miss me, kalau ada masa nanti update lagi k.

3 comments:

pB said...

pagi pagi dah tengok eskrim...

kak pb dok teringin nak makan rojak buah dari semalam lagi nie...

tengah hari ni nak g carik kat giant ...

jamri said...

aiskrim ni kalau nak lagi sedap kena makan bahagian bawah yg tajam tu dulu hehehe....

beria bukan main sofea tgk menu tu

kakLuna said...

makan aiskrim dengan pisang lagi syok (pisang tambah sendiri)..ala2 banana split la kan..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...