Tuesday, June 19, 2007

TIME!

BUKU

Rasa tak cukup masa jek nak menyiapkan buku-buku ni. Dengan meeting yang tak diduga, keje-keje yang datang tak kira masa. Deadline dah dekat...data masih terawang-awang. Nak buat diskusi ngan bos besar n kecik pun tak sempat-sempat lagi. Wish me luck to finish all this things!

BENGKEL

Tak sudah lagi citer pasal bengkel haritu. Sekarang, masa untuk output pulak. Baru pagi tadi, my bos kecik sudah suruh buat itu draf laporan. Adusss..aku lagi! Petang ni ada diskusi untuk menyiapkan laporan bengkel dan perkara-perkara berbangkit.

WEEKEND

Weekend ni, tak kemana-mana pun. Hari Sabtu tu hujan sepanjang hari, so, kitorg isytihar Saturday is tdo day! Hari Ahad tu baru sibuk nak mengemas n lepak2 tgk cd jek kat umah.


1 comment:

jamri said...

selamat mengemas rumah dan selamat melepak...

bila buku nak siap?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...