Thursday, November 05, 2009

See....kan betul, today saya terpaksa ke ofis sekejap, sebab musababnya adalah lampiran SKT yang kena diubahsuai form, oleh my new TP tuh.

Nak kena sign lagi, makanya tuanpunya diri tak reti2 nak siapkan.

Memangler tekak je yang sakit tangan boleh menaip lagi. Tapi tensinya sebab tak leh berkomunikasi dengan sempurna. Really, i'm in pain okay!

Esok check up...saya takut ada infection jek sebab mcm menjadi-jadi jek sakitnya.....Nak makan susah sampai kena paksa2 dek ubby, cakap pun....pakai bahasa isyarat jek ngan anak-anak. Seksa gue!!!!

This Monday ada meeting pulak n my immidiate bos kena gi kursus. Nampaknya mmg saya akan menjawab segala mala lah.......

Cepat ler sembuh....nak makan sedap2 ni!!!!

4 comments:

Ummi batrisya dan damya said...

bagi baik betul-betul baru makan sesedap tau

makan antibiotik bagi mati segala kuman tu :)

oren said...

owhh..

get well soon...

tulip said...

akak dapat rasakan sakitnya. akak nak call ko tapi tak bole nampak lak bahasa isyarat ko nanti.. hehe..

zalihar said...

dah ok ke shida?harap2 cepatla sembuh...ina dah bersalin, anak girl...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...