Tuesday, June 16, 2009

aDEh

Seharian di PICC .......Letih mendengar, letih menahan mata, letih senyum....orang baru lah katakan....but something weird about my new bos, nape kalau selisih ngan saya susah no nak senyum....memang dia macam tu ke atau aku yang terlebih senyum???
Esok kena keje lagi...di tempat yang kaku, beku, dan buat emosiku sayu itu.....huhuhuhu....cepat ler jadi senior pulaks......

6 comments:

Ummibatrisya said...

saja bos nak tunjuk eksyen dekat orang baru :)

sabar no, lama-lama nanti jadi seniorlah pulak :)

oren said...

thanks yer invite akak :)

mcm kata kak ummi, bos saja nak eksen, takmo tunjuk lebih mesra ngan staf baru....

~adeQ~ said...

sabar lah hati...hehehehe

tulip said...

kat picc ko jumpa tak org pakai tag nama akak? hehe...

tulip said...

kat picc ko jumpa tak org pakai tag nama akak? hehe...

~adeQ~ said...

jumpa....huhuu...terkejut dia kena sergah..kuang,kuang,kuang....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...