Wednesday, May 27, 2009

Panas ke?

Cuaca panas, di rumah panas, di ofis pun panas. Mana nak pergi?
Jom ler kite window shopping di shopping complex!
Sesuai ker?
Keje boleh tahan jugak banyak, next week ingat nak gi kursus kat HQ after 2 years asyik ler tak dapat pegi. Tapi nampaknya macam tak dapat nak pegi sebab keje yang belum siap ini....
Jiran sebelah panas, saya pun tak senang duduk jugak.
Apa nak buat?
Jom ler kite berkipas!

4 comments:

aNIe said...

AdeQ...musim panas sekarang ni...sana sini semua panas...semalam sini ada jugak ujan...ni dah takde dah...

Aku Bukan Bidadari said...

panas musim panas ke..panas sebab sakit hati? hiks

~adeQ~ said...

huhuhu...terer arr tiara..leh detect panas apa...

Ummibatrisya said...

baru nak cakap,

tapi tiara dah cakap dulu :)

pasang air cond kuat-kuat sikit :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...