Tuesday, October 28, 2008

Syokkkk....

Weekend yg penuh aktiviti....Balik dari Bengkel di Shah Alam, terus ke open house petang Sabtu di rumah Kak Sya. Dah lewat petang, tunaikan janji kat budak2 nak main bowling. Macam larat nak angkat bola....
FYI, sekarang saya menjaga anak buah sekali. Bagus jugak ada kawan Sofea. Makan pun laju sket.Aimi banyak ketinggalan...saya kesian kat dia. Ni tgh train mcm gi Summer Camp pulak. Sekali duk taska ngan Sofea. Perancangan awal, weekend jumpa mak ayah dia, tapi dia masyuk jek duk ngan saya. Saya tak kisah...I like!!!

Dah macam kembar tak seiras......


Sepetang main bowling di Mines...layankan ajelah ubby....

Pagi Ahad ke Zoo Negara

Seronoknya!!!!

Enjoy!


7 comments:

nasazfrog... said...

wah pergi zoo... seronok gak bawak anak2 kite sana kan,,, beriadah time cuti la katakan,,, kakak sofea pakai cap nampak dah beso dah.. :)

tulip said...

comel je sofea ngan aimi bergambar bdua.

iman_kirana said...

amboi2...pegi zoo taknak ajak kte ek..
lain kali ajak2 ar kte sekali..
walaupun cuma ajak2 ayam...
hehehe

Ummibatrisya said...

salam,

posing sakan nampak :)

Ummibatrisya said...

salam,

posing sakan nampak :)

pB said...

dah lama tak pie zoo

akirasuri said...

Lama dah tak pergi zoo..

Kepingin jugaklah bila tengok pic2 akak ni.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...