Thursday, October 25, 2007

My 2nd baby...


Ok kawan-kawan, mari kite tgk gambar ini. Hehehehe....seronoknya tgk baby dalam perut. Dah sempurna nampaknya.....masa scan ni, doktor tu citer lah macam2. Yang bestnya dia speaking slang kelantan...Kak PB sori...memang bergerak2 perut ni menahan ketawa cara dia cakap...well....i ikutkan ajer...

Sofea pulak, bila ayah dia kata tgk baby tu kat skrin... Dia boleh balas tu bukan adik, tu hantu....hehehe sebab gambar tu gelap black n white jek...kelakar betul.....

9 comments:

Aku Bukan Bidadari said...

Twins ker? apsal ada dua? gambar kaler tak der ker??

~adeQ~ said...

satu jek, satu tu dari arah atas kepala baby, gambar 3D mahal kot...nanti nak cuba tanya kat Klinik Az-Zahrah...

tulip said...

terujanya la kan.. bila turn i pulak.
sofea semuanya hantu.. hehe..

Izariza said...

Salam adeq,

Best ek tengok baby dlm perut :)
Bila duenya?

Selamat raya 6 ..

~dalila~dyla~deyll~della~ said...

adeq,
dah minggu ke bape nie..... ?biasa check up kat mana? wah seronok la yer nak dpt second baby....

~adeQ~ said...

tulip,
tu lah...ak leh pakai ini budak.

Kak Iza,
Duenya akhir bulan 3 tahun depan...doakan semoga semua selamat...selamat hari raya....bile kite nak jumpa ni...

Kak dalila,
dah minggu ke 17, check up kat poliklinik Putrajaya jek...ramai betul org mengandung...musim mengawan...huhuhu.....akak bila lagi...??jom lah join the club sekali...

pB said...

Mesti masa dengar dok tu bercakap, asyik ingat kat kak pB jer ...

he he he

Jaga diri , tau.

oren said...

best kan tgk bb dlm perut..kuasa Ilahi..bb boy ka nih?

minnie said...

salam adeq,
wah.. seronoknya tgk.. perasaan halus seorang ibu mesti terharu kan tgk baby dia camtu... bila la turn kita plak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...