Friday, April 20, 2007

Stressbuster series: Corporate Cultures....

Just want to share....

__________________________________________________

___________________________________________________



Gambar (i) Keji betul
Gambar (ii) Makin bawah makin banyak keje macam nak mati. (patut ke?)
Gambar (iii) No komen

Nota Hujung Kaki : Betapa freenya aku hari ni sampai post 2 entry. Serius shit, motivasi kerja aku hari ni memang down giler.

3 comments:

ummibatrisya said...

salam,

semakin bawah kita semakin banyak keje yang kita buat. kdg2 jenuh nak menepis sana sini tapi kenalah juga buat. itulah lumrah hidup.

dont worry! harapan masih ader, anjer muda lagi. akak yang dah tua ni pun masih berharap semoga batrisya ader adik satu hari nanti.

kdg2 walaupun banyak keje tapi kena buat2 macam tak de keje. :)

sya said...

Dah jadi kuli biasalah. lain le jadi boskan??

david santos said...

O dia 25 de Abril de 1974 foi o dia do derrube da ditadura fascista em Portugal, a chamada REVOLUÇÃO DOS CRAVOS, e a queda do (poder) dos inimigos do povo. 25 de Abril, sempre.

Day 25 of April of 1974 was the day of it knocks down of the dictatorship fascist in Portugal, the call REVOLUTION OF the flowers, and the fall of the power of the enemies of the people. 25 of April, forever!
يوم 25 نيسان 1974 كان يوم تقرع عليها من الديكتاتوريه الفاشيه في البرتغال والدعوة للثورة الزهور ، وسقوط سلطة أعداء الشعب. 25 نيسان ، الى الابد!


День 25 апреля 1974 года, в день он постучит в воздухе фашистской диктатуры в Португалии слово О РЕВОЛЮЦИИ цветы, и падение власти враги народа. 25 апреля, навсегда!
Le jour 25 d'avril de 1974 était le jour de lui frappe vers le bas du fasciste de dictature au Portugal, de la RÉVOLUTION d'appel des fleurs, et de la chute de la puissance des ennemis du peuple. 25 d'avril, pour toujours !
Tag 25 von April von 1974 war der Tag von ihm klopft unten vom Diktaturfaschisten in Portugal, von der Anruf REVOLUTION der Blumen und vom Fall der Energie der Feinde von den Leuten. 25 von April, für immer
25天41974年的一天,它拍下來的法西斯獨裁政權,葡萄牙 號召革命的鮮花,秋天的權力得到人民的敵人. 25日,永不停息

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...