Tuesday, March 03, 2015

Ladies Day Out - Seharian di Langkawi

Penutup FEBRUARI 2015 - Buat kerja gila. Jalan-jalan Langkawi dalam satu hari. Beli tiket flight awal pagi dan pulang semula malamnya. =)

  2 isteri orang dan seorang dara yang single n available. -=p

 Jam 8.30pagi dah sampai Pantai Cenang.

 Kakak 2

Jiran belakang partition ofis

 us!

 Mak-mak orang nih!

 Bawa melawat Makam Mahsuri, tapi tak masuk pun.


  Next time dah tahu jalan nak ke sini kan, kan...


 Singgah sebentar merasa Nasi Dagang Pak Malau. Alhamdulillah, sedap.


 Tak lupa juga Laksa ikan sekoq kat tepi pantai area Padang Matsirat


Wajib bergambar kat sini juga!!


Cuci mata di HIG Complex, Langkawi Saga, Wira Gaya,Coco Valley, Idaman Suri, Ramsdan deretan kedai di Pekan Kuah. 

Tapi, beli-belah di Cenang Mall sebab coklat lagi murah di sini. Dapatlah perfume, periuk Vision corak baru 3 beradik dan coklat-coklat buat ole-ole....

Kebetulan kami pergi malam minggu, ada pasar malam di Pekan Kuah. Sempatlah cuci mata dan isi perut sebelum bertolak ke lapangan terbang.


 Bihun sup utara dan ABC


Pulut ayam, nasi kerabu


Jam 8.30 malam kami dah pulangkan kereta sewa dan menunggu di lapangan terbang. Siap solat semua dan pulang dengan letih tapi gembira!

Masing-masing berjaya dapatkan apa yang dirancang dan bajet membeli-belah tidak melebihi RM700 berjaya dicapai!

Next plan!!! hehehehe



p/s: Perancangan mengejut, sepatutnya pergi berempat tapi last minit masa beli tiket sorang lagi tarik diri sebab tidak sihat. Seronok dan berbaloi walaupun cuma sehari.


4 comments:

Irfa said...

sesekali wat keje gila, apa salahnya
jom, wat keje gila ngan akak nak?
kita gi vietnam balik hari, cari baju raya.haha

~adeQ~ said...

hahaha...menarik juga tu. Nak wat keje gila ni kena ada orang yang pernah pergi. =)

Raja chidambaram said...

snapchat for pc
mobogenie for pc
mobogenie pc
snapchat pc
uc browser for pc
xender for pc

Raja chidambaram said...

xender for pc

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...