Monday, January 20, 2014

2014

Puh kanan,
Puh kiri...

Habuk sawang...tak menyempat nak bagi momentum berterusan mengemaskini blog.... Dari anak satu sampai anak 3 dah....

Banyak perkara nak berkongsi, tapi bila nak mengarang, terus idea ke laut. Tu yang terus jadi bahan bacaan tak berapa nak ilmiah kan.

Tahun 2013 telah berlalu dengan pantas sekali. Maklumlah bila ada anak kecil, memang rasa cepat je masa berlalu. Kesibukan mengurus anak-anak memang menjadi sesuatu yang mencabar bagi ibu-ibu yang berkerja.

Diantara aktiviti-aktiviti penghujung tahun 2013 yang kami buat :

Berkelah di tanjung Puteri, Melaka.

 Cucu kesayangan Atuk, memang manja giler dengan atuk. Kalau dengan atuk, orang lain tak pandang dah..

 Sofea dan Syameel lepas gian main pasir








 Dah mandi, tak mahu naik ke darat. Umpan dengan aiskrim,







Dan sambutan tahun baru 2014 semua berkumpul di rumah saya. Family sebelah saya.

Aktiviti steamboat dan panggang ayam/daging

 

Gambar orang takde sebab masing-masing sibuk memasak. =)



p/s: 2014 tambah cucu lagi , adik bongsu saya bersalin bulan Februari..Semoga dipermudahkan.

3 comments:

Irfa said...

cucu dan atok seiras
patutlah kamceng ye
hihi

pemanggang tu cam best je

~adeQ~ said...

hehehe...memang manja atuk sesangat kak...

Pemanggang tu FIL dapat tebus point rasanya...

Raja chidambaram said...

snapchat for pc
mobogenie for pc
mobogenie pc
snapchat pc
uc browser for pc
xender for pc

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...