Friday, February 16, 2007

BAGUS!

Keseronokan hari ini seperti dalam gambar. Sangat gumbira sebab next week cuti seminggu dan bercuti2 Malaysia ke Langkawi walaupun last minit baru dapat hotel. Esok gerak ke rumah SIL di Sberang Prai dan Ahad baru bertolak ke Langkawi. Sure ramai giler umat kat Pulau Langkawi apalagi masa nak naik feri. Tapi, takpe yang penting...aku GUMBIRA!!!!

Kepada yang melawat blog ini; Selamat Bercuti dan Semoga GUMBIRA selalu.....

3 comments:

akirasuri said...

oh bestnya dia

mai dtg umah kat sp kalau dan.

selamat bercuti kak ;)

~adeQ~ said...

mmm..tQ. SIL akak duk kat apartment area Poli. dekat ke? hehehe...yang pasti holiday kali ni mesti pack.

jamri said...

selamat berholiday.. kitaorang minggu lepas dah ke langkawi... tak ramai org, minggu ni sure ramai hehehe....

langkawi duk kat mana?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...