Monday, April 01, 2013

Update Stok




Gambar diambil malam tadi. Stok EBM aras bawah adalah bulan Februari 2013 punya. Sebelah atas bulan Mac 2013. Dalam tempat ais tu adalah puree brokoli dan sweet peas untuk Syazwan. Epal pun ada 3 ketul kiub dalam bekas depan tu.

EBM Februari - 6 plastik x 6oz = 36oz
                       - 11plastik x 9oz = 99oz
                       - JUMLAH = 135 oz

EBM Februari - 14 plastik x 9oz  = 126oz
                       - 1  plastik x 10oz = 10oz
                       - 1  botol   x 5oz  = 5oz
                       - JUMLAH = 141 oz

Alhamdulillah, masih diberi peluang menyusukan anak kali ini secara eksklusif sehingga 6 bulan dan sekarang dah campur dengan makanan pelengkap.



p/s: seronok, kalaulah dapat buat macam ni dari anak pertama lagi.Rezeki anak lain-lain kan....



3 comments:

oren said...

alhamdulillah..akak pon, masa kat awatif la dpt full bf smpai 10 bulan..then top up fm skit plus dia dh mkn solid..tapi smpai umo 2 tahun masih dpt firect feed breast feeding..cuma stok ebm jer kais pagi mkn pagi, kais ptg makan petang..hiks..

all the best syida!

ps: happy birthday utk abang syameel...

pB said...

banyaknya

Sunmugam Chidambaram said...

xender for pc

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...