Wednesday, September 18, 2013

Kemaskini pantas.

Selalunya orang akan update blog kalau ada kejadian-kejadian penting yang mahu dikongsi, semasa sedih, marah, gembira atau dikelaskan sebagai perkara-pekara yang melibatkan emosi.

Tapi saya, update ikut mood dan kesempatan tu memang lumrah. Kalau rajin tu, habis cerita basi semua nak update. 

Buat masa ni sedang sibuk dengan kerja ofis yang tak habis-habis macam ko sorang je keje kan...sibuk nak buat majlis kenduri kahwin adik bongsu saya yang bernikah pada entry ini.

Sibuk dengan rutin harian yang sama. Harapnya selepas ini akan ada perkara-perkara lain yang akan mengubah rutin hidup kami sekeluarga.






p/s: anak itu AMANAH. Didiklah sebaik mungkin. =)

1 comment:

Rose Azadir said...

Hi…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...