Wednesday, June 16, 2010

Gatal

Lately tangan adalah sangat gatal dan menukar-nukar layout pada blog. Dan hasilnya...hit counter yang beribu-ribu tu sudah hilang....sangat sedih....So, dengan hit counter baru saya mulakan pada hari ini....

Sebenarnya takde hit counter pun takpe. Dah nama pun blog private kan...

7 comments:

zalihar said...

dah xde gmbar kt atas tu....tp comel jgk....

oren said...

yummy gak template nih..hikhikhik

pB said...

salam ...




banyak sungguh cerita yg kak pB tertinggalllll ....

tulip said...

ko pakai blogger design yg latest dia takkan hilang... tapi kalau pakai clog template yg copy dr mana2 template tu mmg ilang...

tulip said...

lagi satu... hit counter biasanya ko boleh adjust bilangan dia bagi up lagi... ko kene setting dulu... jgn terus copy command..mmg dia start dari 0.

~adeQ~ said...

hahahah...tq kak..DONE!

Sunmugam Chidambaram said...

xender for pc

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...